Wie ben ik?

December 09, 2017

Team Body & Fit

10 Vragen: Kaz van der Waard

Voor de mensen die je nog niet kennen; wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Kaz, ik ben 26 jaar oud en ik ben geboren in Amsterdam. Ik ben online fitness coach, model, social media influencer, business owner en wereldreiziger.

Waarom heb je gekozen voor een samenwerking met Body & Fit?
Simpelweg omdat Body & Fit de grootste is in de BeNeLux met potentiële groei in Europa, een supervariatie aan producten heeft en een jong en ambitieus bedrijf is waar ik een hele leuke en uitdagende samenwerking mee zie. We delen vrijwel dezelfde visie en weten goed van elkaar wat we van elkaar verwachten. Het eerst volgende product dat jullie lanceren laat ook zien dat Body & Fit ontzettend innoverend bezig is.

 

Lees het hele artikel hier

Bestel met korting, gebruik de code KAZ10


Leave a comment

Subscribe