0

Your Cart is Empty

March 22, 2022

  • DON'T

Echt voedsel vervangen voor supps

Supplement betekent letterlijk: aanvulling. Gebruik het ook zo! Probeer zoveel mogelijk je voedingsstoffen binnen te krijgen via echt voedsel. Tekorten kan je aanvullen met supps

  • DO 

Supplementen gebruiken als je niet intensief sport. Juist als je niet zo bewust met beweging bezig bent is het belangrijk om goede voeding binnen te krijgen en je macro's en micro's goed in balans brengt.

  • DON'T

Denken dat het een wondermiddel is

Heb realistische verwachtingen van supps, ze maken je geen superman binnen een week en doen niet veel als je zelf geen aanpassingen maakt in je levensstijl.

Producten als protein shakes, creatine, omega 3 en multi vitaminen hebben een grote toegevoegde waarde op elke sporter van beginner tot gevorderd, maar je kan niet op de bank blijven hangen en denken dat het allemaal vanzelf gaat.

Aanvullende info

Fatburners werken als volgt:

Geeft energie, neemt trek weg, zorg voor ongeveer 100 extra verbrandde calorieën op een dag. Kortom, het werkt, maar enkel als ondersteuning van een goed dieet waarbij je minder eet dan je nodig hebt.

Pre workout:

Super product en kan werken als extra boost tijdens je workout, de meest werkzame stof is caffeine. Je lichaam bouwt snel tolerantie op daartegen, dan moet je niet meer gaan gebruiken, maar een 'down periode' inlassen. Na een week of twee kan je weer genieten van de boost die je in het begin had. Er zitten nog wat andere stoffen in pre workout die de bloedsomloop stimuleren, je kan daardoor een fijne pomp ervaren.

Creatine:

Ik ben groot fan van dit supplementen, je merkt direct verschil in kracht. Alle studies wijzen erop dat dit een super supplement is te ondersteuning van krachtsport en sport waarbij explosieve kracht van toepassing is.

Download hier mijn gratis supplementen gids:

https://kazvanderwaard.com/collections/online-coaching/products/free-supplement-guide

 

 

 


Leave a comment

Comments will be approved before showing up.

Subscribe