0

Your Cart is Empty

March 13, 2018

Ik raad iedereen aan zo min mogelijk suiker te eten. Of je nou bulkt, cut of gewoon een healthy lifestyle wil leven. Suikerverslaving is no joke!!

Veel mensen zijn zwaar tegen artificial sweeteners, vaak kiezen deze mensen er wel voor om ‘echte suikers’ te eten, of zijn ze zich er nieteens van bewust hoeveel suikers ze dagelijks binnen krijgen, terwijl ze denken suikervrij te eten/drinken.

Cravings ontstaan door een tekort aan suikers als je het gewend bent om regelmatig suikers te eten. 

Als ik de vraag zou stellen; echte suikers (veel calorieen, lange termijn problemen, zorgt voor cravings en overgewicht) of artificial sweeteners (geen calorieen, kan problemen in het lichaam veroorzaken (maar is nog niet bewezen), neemt cravings weg) wat zou je dan liever kiezen. 

Er is nog een 3e optie: natuurlijke zoetstoffen. Tot op heden heb ik er nog geen een gevonden die ik echt lekker vind. Ik probeer aan stevia te wennen, maar ik krijg het mijn strot nog niet door. Voor nu hou ik het bij SPLENDA, er zijn onderzoeken die beweren dat het zelfs gezond zou zijn, maar zoals met veel onderzoeken, de resultaten variëren nogal. 
Daarom zeg ik: gebruik zoetstoffen ipv suiker, maar met mate, zodat je er niet afhankelijk van wordt.

Share

Xx Kaz

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.

Subscribe