Nederlandse Blogs

Nieuwe vlog


Antioxidanten

Antioxidanten

Antioxidanten beschermen weefsels en het DNA in cellen tegen agressieve stoffen die in sommige gevallen schade kunnen veroorzaken aan cellen en weefsels. 

Een overdosis aan agressieve stoffen in je lichaam kunnen allerlei ziektes veroorzaken, waaronder hart- en vaatziekte en kanker, maar denk ook aan ontstekingen,  beroertes, stijve gewrichten en Alzheimer.

Omdat het woord antioxidant ineens veel in de marketing van producten nieuwe wordt gebruikt, lijkt het alsof er enkel in die producten anti oxidanten zitten. Maar dat is niet waar, hieronder heb ik een lijstje van antioxidant rijke voeding:

Hieronder de toppers 

  • Fruit

Bosvruchten, al het kleine...


Minder tijd, toch resultaat.

Weinig tijd om naar de gym te gaan?

Gebruik deze tips om toch resultaat te halen.

  • Maak een 3 daags fullbody schema, bestaande uit benen/rug/borst oefeningen
  • Doe supersets, 2 of 3 oefeningen door elkaar. Eén spiergroep rust terwijl de ander wordt getraind. Je kan het zien als een mini circuit, waarbij je pas een volledige rust hebt nadat je het hele rondje een aantal sets hebt gedaan. Bijvoorbeeld: Bench press (borst)- seated row (rug)- leg extension(benen). Je doet de oefeningen achtereen volgend zonder rust tussendoor en herhaalt dit tot je het aantal sets hebt gehaald.
  • Neem supplementen mee, zodat je...


Voorkom de extra kerstkilo's

Voorkom de extra kerstkilo's

Wel genieten maar niet aankomen, het kan!


Wie ben ik?

Team Body & Fit

10 Vragen: Kaz van der Waard

Voor de mensen die je nog niet kennen; wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Kaz, ik ben 26 jaar oud en ik ben geboren in Amsterdam. Ik ben online fitness coach, model, social media influencer, business owner en wereldreiziger.